Uefa Disney Playmakers - RFC Blaasveld VZW

Uefa Disney Playmakers

Uefa Disney Playmakers

UEFA PLAYMAKERS DISNEY

Dankzij Playmakers, een nieuw UEFA- en Disney-programma, kunnen meisjes uit heel Europa binnenkort de magische wereld van Disney ontdekken door hun eerste stappen te zetten in de voetbalwereld.  Geïnspireerd door de film ‘THE INCREDIBLES 2’ is dit het eerste grote pan-Europese grassroots voetbalprogramma voor meisjes dat dit jaar in zeven landen, waaronder België, wordt uitgerold.


UEFA Playmakers Disney is een van de eerste belangrijke en beslissende projecten die voortkomen uit de UEFA Women’s Football Strategy: Time for Action, die de UEFA beschouwt als een sleutelelement om een welbepaald doel te bereiken; de deelname van meisjes en vrouwen aan het voetbal verdubbelen tegen 2024.

  • Het concept is bestemd voor meisjes van 5 tot 8 jaar die willen leren voetballen
  • Het creërt een omgeving waarin de verbeelding kan floreren door middel van beweging en spel.

 

EDITIE 2023

Films met een sterke vrouwelijke hoofdrol worden verdeeld in 8 vertoningen. In het voorjaar van 2023 worden epische scènes uit The Incredibles 2 nagespeeld. Door middel van beweging en spel wordt dit verhaal verteld aan meisjes die nog niet voetballen.


SCHRIJF je nu in via deze link: 
https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=8hWRmSNzZUieHgZUjtyEcUMSK8ibO2JFpZvcrlMSDM5UMUI5VDNRUzBSMEZSMkszTzg0RjRFSlhMVS4u

 

PlayMakers_INCRED_2_VV_03_2023_Online_FC_Blaasveld.jpg

 

PlayMakers_INCRED_2_VV_03_2023_Online_FC_Blaasveld2.jpg

 

ENKELE SFEERBEELDEN VAN DE FILM

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!