RFCB Nieuws - RFC Blaasveld VZW

RFCB Nieuws

RFCB Nieuws

Steun jij ons een "B'tje"?!

14 september 9:15  Shop bij AD Delhaize Willebroek, ontvang per schijf van € 20 aankoop "1 B'tje". En help onze club zoveel mogelijk "B'tjes" te verzamelen en zoveel mogelijk van de € 10000 te vergaren die AD Delhaize Willebroek onder de lokale sportclubs zal verdelen. meer »

19x gelezen

Sponsor onze club en jezelf GRATIS!

1 augustus 15:15  Doe jij online aankopen? Wist je al dat jij ons gratis kunt sponsoren door bij je favoriete webshops (waaronder Bol.com, Media Markt en Bijenkorf) te shoppen? meer »

65x gelezen

Download onze Voetbalassist Clubapp!

24 juli 11:45  RFC Blaasveld maakt sinds vorig seizoen gebruik van VoetbalAssist. Je kan onze voetbalassist clubapp gebruiken om het laatste nieuws, afgelastingen, programma's en meer te bekijken van je favoriete reiger team. Zo ben je helemaal mee met RFCB!meer »

191x gelezen

Seizoen 2023 - 2024 officieel gestart!

18 juli 14:15  Maandag 17 juli 2023 bliezen onze spelers van de A-kern een eerste keer verzamelen na het teambuilding weekend voor het échte werk. De eerste trainingen gaan door op de terreinen van Kalfort Puursica om onze eigen terreinen nog te sparen. meer »

591x gelezen

Trainingsinformatie & competitiekalenders online!

12 juli 15:15  Voetbal Vlaanderen zorgt voor een pijlsnelle voorbereiding van het nieuwe seizoen. Hierdoor hebben wij ook alle trainingsinformatie & competitiekalenders volledig online staan op onze website. Ontdek mee alle info over jouw favoriete Reigerteams!meer »

313x gelezen

WORD TRAINER: "Start 2 Coach" - Cursus Voetbal Vlaanderen

22 juni 18:30  Start 2 Coach Voetbal is een praktische, laagdrempelige opleiding van 15 uur i.s.m. de Vlaamse Trainersschool die beginnende, gemotiveerde jeugd- en seniortrainers ondersteunen. Wat zijn Do’s and Don'ts van de voetbaltrainer? Hoe organiseer ik mijn training? Hoe zorg ik dat het lukt, leeft, leert? Dat mijn spelers graag komen trainen? Wil jij jouw eerste stappen als opgeleide coach zetten, volg dan nu deze startopleiding en wie weet kun jij je daarna verder verdiepen als initiator/UEFA C-coach.meer »


Kalender Beker van Antwerpen Eerste Elftal

11 juni 14:00  Afgelopen weekend werd de kalender voor de beker van Antwerpen bekend gemaakt. Ons Eerste Elftal treft in de groepsfase 4 bekende tegenstanders. meer »

63x gelezen

Exclusief strandlaken te koop, met RFCB oep Congé!

8 juni 11:00  Wil jij in stijl op vakantie gaan?! Of simpelweg de tegenstander vakkundig afdrogen?! Dan kan je ons exclusieve RFC Blaasveld strandlaken bestellen in onze webshop. Het is een hoogwaardig strandlaken van 180 cm lengte op 80 cm breedte in microvezel.meer »


Definitieve Reeks 1e Elftal Heren & Dames

7 juni 10:30  Het seizoen is ondertussen een aantal weken afgelopen. De inschrijvingen voor het komend seizoen zijn uitgevoerd. Voetbal Vlaanderen maakte gisteren de reeksvoorstellen bekend voor de Eerste Elftallen Heren & Dames. Ontdek ze hier. meer »

416x gelezen

Deel je foto's & video's van de FCB Jubilee met ons!

6 juni 9:15  De FCB Jubilee van dit jaar werd een gigantisch succes met een volledig uitverkochte editie van niet minder dan 1100 bezoekers. Uiteraard zijn we volop op zoek naar zo veel mogelijk foto's en video's. Deel ze met ons en laadt ze mee op in onze website. meer »


Intensieve werken aan A & B Terrein

22 mei 11:00  Reeds vanaf maandag 8 mei 2023 is er intensief gewerkt aan het A & B Terrein. En het mag gezegd, onze greenkeepers doen er samen met een professionele firma alles aan om de terreinen in topconditie te krijgen tegen het nieuwe seizoen. meer »

259x gelezen

REGLEMENTSWIJZIGINGEN JEUGDVOETBAL SEIZOEN 23-24

16 mei 13:45  Voor het seizoen 2023-2024 zijn er ten opzichte van het huidige seizoen enkele sporttechnische wijzigingen binnen het jeugdvoetbal. Je ontdekt ze hieronder.meer »

126x gelezen

Meisjes, schrijf je in voor UEFA DISNEY PLAYMAKERS!

12 april 16:45  Schrijf je nu in voor de nieuwe editie van UEFA DISNEY PLAYMAKERS voor meisjes van 5 tot 8 jaar. Ze leren er speels kennis te maken met de voetbalsport aan de hand van de Disney Film "The Incredibles 2". meer »


Heb jij al een "MY RFCB" account aangemaakt?

17 februari 10:00  Heb jij al een "MY RFCB" account aangemaakt? Je kan deze aanmaken als speler, ouder, supporter, vrijwilliger of sympathisant van onze club en op de hoogte blijven van alle nieuws aangaande de club en jouw favoriet(e) Reigerteam(s). meer »

291x gelezen

"Suzie" Van Engelgem overleden

23 januari 21:00  Onze club ontving vandaag opnieuw triest nieuws. "Suzie" Van Engelgem, echtgenote van onze bekendste coach "Pros" Wabbes is helaas overleden. meer »

107x gelezen

Maak kennis met onze 8-a-side voetbal Veteranen

26 december 20:30  Benieuwd wat onze Veteranen op vrijdag doen in de 8-a-side voetbalreeks? Onze TVJO en verantwoordelijke van onze Veteranenploeg DIRK WATTHE legt het uit in een interview bij het filmpje van Voetbal Vlaanderen. Ook geïnteresseerd om deel te nemen? Mail dan naar secretariaat@rfcblaasveld.bemeer »

348x gelezen

"ROAGER ROYAL" champagnebier voor de feestdagen!

9 december 19:15  Ook dit jaar kan je ten voordele van FCB Jubilee het "Roager Royal" Champagnebier bestellen. Er werd een nieuwe 6e batch gebrouwen. Met dank aan onze trouwe sponsor K.G. ALARM SYSTEMS zal de integrale opbrengst ten voordele van FCB Jubilee aangewend kunnen worden. Als je jouw bestellingen nog doet via onze webshop dan zullen ze nog voor de feestdagen geleverd worden bij jou thuis. meer »

318x gelezen

Wedstrijd op SC Duffel word opnieuw gespeeld

6 december 16:00  De stopgezette wedstrijd van ons Eerste Elftal op SC Duffel dient opnieuw gespeeld te worden. Dat werd beslist op de tuchtcommissie van Voetbal Vlaanderen. Onze club werd ook vrijgesproken op het vermeende gebruik van Bengaals vuur. De wedstrijd word op woensdag 14 december 2022 om 20u00 opnieuw afgetrapt op de terreinen van SC Duffel.

370x gelezen

Week van de Official: #bedanktscheids

3 oktober 10:45  Ze worden jaarlijks schaarser, het aantal scheidsrechters op onze velden. RFC Blaasveld doet deze week mee met de "Week van de Official". Ook wij zoeken met onze club naar nieuwe kandidaat scheidsrechters en hebben respect voor de ref. Want NO REF, NO GAME!meer »

232x gelezen

Welkom aan onze CLUBZORGCOACH / API: Tine Van Rompaey!

5 september 11:30  Voetballen is plezant. En dat moet het voor iedereen, altijd en overal kunnen zijn. Binnen onze club vinden we het belangrijk dat iedereen zich goed kan voelen. We blijven ons inzetten om iedereen een veilige, inclusieve sportbeleving te garanderen. Het is ons doel om een warme omgeving te maken waar spelers, trainers, scheidsrechters, supporters, vrijwilligers en bestuurders zichzelf kunnen zijn. Om dit waar te maken, hebben we vanaf dit seizoen een zorgcoach binnen onze club. meer »

337x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!