GC

Vincent Van Delm geeft fakkel “Gerechtigd Correspondent” door.

Na een aantal trouwe jaren als Gerechtigd Correspondent van onze club geeft Vincent Van Delm vanaf vandaag de fakkel van deze functie door. 

De Gerechtigde Correspondent is verantwoordelijk voor alle communicatie met Voetbal Vlaanderen, doet onder andere de inschrijvingen in de competities, sportongevallen verzekeringen, transfers, wedstrijdwijzigingen enz… 
Het is als het ware de sportief administratieve secretaris van de club ten aanzien van Voetbal Vlaanderen, de leden van onze club en de andere clubs. 

Vincent heeft aangegeven dat de combinatie tussen het privéleven en deze functie moeilijk haalbaar blijft. Een gegeven waarvoor we als club begrip voor opbrengen. Uiteraard is er binnen de club de afgelopen maanden naarstig naar opvolging gewerkt achter de schermen. 
Die opvolging werd gevonden bij Ken Reyniers die per 1 mei 2022 officieel deze functie van Vincent overneemt

Vincent en Ken werken ondertussen al sinds december 2021 aan deze overdracht om alles in goede banen te leiden. Nu het einde van het seizoen aangebroken is word deze overdracht definitief gemaakt. 

Nog tot en met september zal Vincent, Ken blijven ondersteunen in het kader van de overdracht van deze functie. Zodoende zal alles vlot verlopen en word de continuïteit van deze functie verzekerd. 

Alle sportieve administratieve vragen, wedstrijdvragen of vragen aangaande verzekeringen voor sportongevallen en/of mutualiteiten kunnen vanaf vandaag naar het nieuwe mailadres: gc@rfcblaasveld.be gemaild worden. 

Uiteraard willen wij met de hele club Vincent van harte danken voor zijn tomeloze inzet voor onze club. Vincent is altijd een drijvende positieve kracht geweest die deze functie meer dan naar behoren heeft uitgevoerd. 

De club wenst Ken ook veel succes in deze nieuwe functie.