inlogprocedure

Vernieuwde inlogprocedure platformen Voetbal Vlaanderen

Gebruik je de mobiele app Best of Belgian Football? Maak je vaak gebruik van E-Kickoff of wedstrijdbladen.be? Of ben je lid van de 1895 Official Belgium Fan Club en heb je dus een account op Fanmanagement.be? Voortaan heb je aan één account genoeg om je aan te melden.  

Je kan vanaf nu één gebruikersnaam gebruiken op al onze platformen. Daarom vragen we jou om eenmalig jouw bestaande gebruikersnaam omzetten of ‘migreren’. Je kan hiervoor je bestaande gebruikersnaam gebruiken. Heb je nog geen account? Maak er dan even een aan.  

Na de migratie kan je op al onze platformen aanmelden met éénzelfde e-mailadres en paswoord.  

Voor gebruikers met een digipass betekent dit dat ze in de toekomst geen digipass meer zullen nodig hebben om aan te melden. Digipassgebruikers kunnen nog tot en met 31.12.2020 inloggen met hun digipass. We moedigen iedereen aan om zo snel mogelijk zijn of haar account om te zetten of te ‘migreren’. Vanaf het moment dat de migratie voltooid is, zal de oude gebruikersnaam met digipass niet meer gebruikt kunnen worden. 

Je zal in de toekomst ook eenvoudiger extra gratis accounts kunnen aanmaken voor andere clubmedewerkers. 

Het migreren van de accounts wordt in onderstaande filmpjes nog eens duidelijk uitgelegd. Vergeet zeker jullie geluid niet aan te zetten! 

Ondervind je problemen of heb je nog extra vragen bij het omzetten of ‘migreren’ van jouw account? Aarzel dan niet om contact op te nemen met support@rbfa.be.

 

VIDEO 1: Je hebt reeds een BBF- of Fanmanagement account

VIDEO 2: JE HEBT NOG GEEN BBF OF FANMANAGEMENT ACCOUNT

VIDEO 3: EXTRA PROCEDURE DIGIPASSHOUDERS