Start van het seizoen: “Alles wat je moet weten!”

Na lang wachten en hopelijk post corona staan we letterlijk aan de vooravond van de start van het nieuwe seizoen 2021 – 2022

Op maandag 2 augustus 2021 starten onze jeugdteams ook aan hun nieuwe seizoen. Uiteraard is iedereen razend benieuwd naar de informatie die je nodig hebt om aan dit seizoen te starten. 

Wij maken voor u even een overzicht van de belangrijkste gegevens in verband met trainingsdagen, eerste training, wedstrijddagen, afspraken, enz…

1. STARTDATA & TRAININGSDAGEN 2021 – 2022

Klik op jouw team en bekijk op de teampagina alle informatie die je nodig hebt om aan het nieuwe seizoen te kunnen starten. Alle vragen worden beantwoord, wie is zijn je trainers en afgevaardigden, wanneer starten de trainingen en op welke dagen trainen we en speel je een wedstrijd. 

2. CORONA MAATREGELEN

–  Handen ontsmetten nog steeds verplicht.

Net zoals vorig jaar zullen de spelers en bezoekers van ons complex bij het betreden nog steeds de handen goed moeten ontsmetten met de daarvoor voorziene handgels. Dit om de corona maatregelen nog verder op te volgen. 

– Voel je jezelf ziek of misselijk: “Blijf thuis en verwittig je coach”.

Voel je jezelf ziek? Blijf dan uit voorzorg thuis en verwittig je coach/afgevaardigde van jouw team. We houden het liever nog veilig en voorzichtig tot nader order. 

 – Kleedkamers jeugd tot nader order gesloten.

De Kleedkamers voor onze jeugdteams houden we voorlopig tot nader order gesloten. De vaccinaties bij de jongeren draaien op volle toeren. We hopen tegen september en de start van de competitie op een hogere vaccinatiegraad zodat we de kleedkamers terug veilig kunnen gebruiken. 

De kleedkamers voor de bovenbouw teams zijn geopend, doch onder strikte corona maatregelen die gelden. Een maximaal aantal spelers gelijktijdig in de kleedkamers en met mondmasker. 

–  Spelers drinken enkel uit hun eigen drinkbus.

Vermist de Corona pandemie nog niet volledig verslagen is, vragen we de spelers om nog steeds hun eigen drinkbus met water mee te brengen. Voldoende water drinken is belangrijk bij het sporten dus vergeet zeker je drinkbus niet en markeer je naam er op zodat er geen misverstanden ontstaan. 

–  Parkeren voor spelers, ouders & supporters NIET voor de kantine. 

De parking voor de kantine is enkel en beperkt toegestaan voor de trainers (STAFF ONLY). We willen de veiligheid voor onze kantine bewaren en deze maatregel van tijdens de corona doortrekken. 
De spelers afzetten kan zoals tijdens de corona lockdown op het eerste parkeergedeelte vooraan, NIET VOOR DE KANTINE!

–  Ouders zijn toegelaten op het terrein doch MET MONDMASKER langs de lijn. 

Mama’s en Papa’s mogen de trainingen bijwonen, doch dit kan enkel en alleen met een mondmasker langs de zijlijn. Het is ook nog steeds verboden iets te eten en te drinken langs de zijlijn. Het terras zal geopend worden op trainingsdagen naarmate er tappers zijn en de weergoden dit toelaten. Op het terras en in de kantine kan dan al zittend (maximaal 8 per tafel) een drankje genuttigd worden. We volgen hiervoor steeds de huidige horecaregels. 

Hou zeker onze website in het oog voor verdere updates aangaande de corona maatregelen. 

3. RESPECT VOOR ONZE TERREINEN EN GREENKEEPERS

Onze Greenkeepers hebben er weer voor gezorgd dat onze terreinen in perfecte staat verkeren en dat de terreinen ook netjes zijn. 
We merkte vorig seizoen op dat er veel afval en lege drinkflesjes op onze terreinen achterbleven. We vragen dan ook met aandrang en uit respect voor onze Greenkeepers de terreinen netjes te houden en afval te deponeren in de daarvoor voorziene vuilbakken. 

Bovendien werden onze doelen ook allemaal voorzien van nieuwe netten!

Een voorsmaakje van hoe de terreinen op jullie liggen te wachten…

4. Betaal tijdig je lidgeld.

Een club is maar zo sterk als de steun die het krijgt van sponsors, tapinkomsten, eventinkomsten, enz… Uiteraard volstaat dat niet om de mogelijkheid tot voetballen te garanderen. 
Het was een uitdagend, zwaar jaar voor onze club doormiddel van de gekende crisis. Daarom vragen we ook aan alle leden om hun lidgeld tijdig te betalen. 

Wil je graag nog meer info of ben je de brief kwijt geraakt?! Geen nood. Hier vindt je alle informatie nogmaals terug en kan je de brief downloaden…

INFO LIDGELD & INSCHRIJVINGEN

5. WIJ WENSEN IEDEREEN EEN STERK SEIZOEN EN VEEL PLEZIER!

Het bestuur, de trainers, afgevaardigden, vrijwilligers wensen iedereen een sterk seizoen 2021 – 2022 toe. We hebben lang genoeg mogen wachten om opnieuw te mogen genieten van onze geliefde voetbalsport. 

Jullie weten het, wij weten het, de echte reden waarom je bij RFC BLAASVELD komt voetballen… wij zijn een TEAM! (Together everyone achieves more!)