Wafelverkoop

Levering Wafelverkoop week uitgesteld door succesvolste verkoop in 4 jaar!

De levering van onze wafel verkoop stond gepland op Zaterdag 17 oktober 2020.

Helaas zullen we de levering met een week moeten uitstellen naar Zaterdag 24 en Zondag 25 oktober 2020. De reden voor dit uitstel is eigenlijk simpel…

JULLIE WAREN GE-WEL-DIG!

NIET MINDER DAN 1600 DOZEN WERDEN ER VERKOCHT!!!

Het is dus door onze succesvolste verkoop van de afgelopen 4 jaar en de inspanningen van alle leden dat de levering met een weekje dient uitgesteld te worden. Bovenbouw en onderbouw samen, één grote reiger familie, zorgde er even voor dat de verkoop dit jaar boomde!

De leverancier kan onze bestelling niet binnen de week leveren vanwege dit onverhoopte succes. 

De club wil daarom ook in naam van het bestuur, jeugdbestuur en de coaches en tal van vrijwilligers alle leden en sympathisanten bedanken om van deze verkoop zo een mooi succes te maken. In deze bizarre corona tijden is deze onvoorwaardelijke steun zeer mooi en broodnodig. 

VAN HARTE DANK AAN ALLE LEDEN EN KOPERS!

Door deze succesvolle verkoop kunnen we al verklappen dat er een mooie beloning volgt. Het bestuur van RFC Blaasveld daagde onze coaches en afgevaardigden uit om meer dan 300 dozen wafels te verkopen. Indien dit doel bereikt werd, zou er een mooie beloning volgen die door alle jeugdspelers gesmaakt en gebruikt zal kunnen worden. De coaches en afgevaardigden slaagde in dit opzet en verkochten samen alleen al meer dan 300 dozen wafels!

Wij weten al wat het is… maar nog even geduld de beloning volgt!

Meer nog, het is dankzij de inspanningen van alle leden, vrijwilligers en sympathisanten dat we deze beloning mee tot stand konden brengen en onze club door deze moeilijke tijden kan geraken. 

De komende maanden gaan er nog leuke initiatieven gestart worden ter ondersteuning van de club in deze barre tijden. Wij hopen dat we met z’n allen de club blijven steunen en ons samen door deze barre tijden slaan, zoals enkel Reigers dat kunnen, want…

“ROAGERS ZEN KROAGERS”

#samentegencorona #rfcblaasveld #blaatenwittotindekist #dankjulliewel