Kestmet Blausveld

KESTMET BLAUSVELD 2021 AFGELAST!

Met zeer veel spijt in het hart hebben we met de organisatie van onze jaarlijkse KESTMET BLAUSVELD (Reserven C) voor het tweede jaar op rij een harde doch naar onze mening juiste beslissing moeten nemen. Omwille van de covid-19 maatregelen die tot en met 28 januari 2022 ingevoerd werden lijkt het ons onmogelijk een succesvolle KESTMET te organiseren.

 

Een Kerstmarkt met verplichte mondmaskerplicht (boven de 100 bezoekers) lijkt ons echter geen volk te trekken en geen aangename sfeer te creëren zoals dat op een kerstmarkt hoort. Bovendien zijn er ook al enkele ingeschreven standhouders die (terecht) deze bedenkingen ook maken en hun inschrijving weer introkken.

Waar we uiteraard ook begrip voor tonen.

 

Voorts uit respect voor alle zorgverleners die reeds 2 jaar in de “line of fire” staan werd deze beslissing mede definitief gemaakt.

Ook de organisatoren van de Kerstmarkt in Willebroek hebben reeds aangekondigd deze niet te laten doorgaan omwille van deze nieuwe covid situatie.

We moeten met z’n allen even doorbijten, maar zijn er van overtuigd dat we volgend jaar weer op ieders steun kunnen rekenen om na twee jaar afwezigheid dubbel en dik de kerstmarkt te laten slagen.

 

Wij danken iedereen voor de inschrijving en hopen op ieders begrip.

Volgend jaar zal de KESTMET BLAUSVELD 2022 doorgaan op Zaterdag 17 december 2022 doorgaan.

Hiervoor krijgen jullie allemaal in september als eerste een uitnodiging om je plaats en product te garanderen.

Namens de Zondagreserven RFC Blaasveld,