Kanaalderby

KANAALDERBY: Praktische info!

Zaterdag staat de lang verwachte KANAALDERBY op het programma. 
De wedstrijd kadert in functie van de BEKER VAN ANTWERPEN

Vermits we ons nog steeds in CORONATIJDEN bevinden geven we hier alvast belangrijke praktische informatie om de wedstrijd zaterdagavond te kunnen bijwonen. 

De club vraagt om deze afspraken te respecteren en wenst iedereen een fijne, aangename klassieker toe in de enige echte onvervalste KANAALDERBY. 

PRAKTISCHE INFORMATIE

1. PARKEREN 

Omwille van de te respecteren veiligheidsmaatregelen zal de parking voor de kantine NIET TOEGANKELIJK ZIJN voor spelers, supporters en andere bezoekers. 
Je kan de wagen parkeren op de voorziene parking 1 voor het A-Terrein of indien deze volzet is op de parking van Het Broek. 
Uiteraard raden we iedereen aan om zoveel mogelijk te voet of met de fiets naar de wedstrijd te komen. 

2. TOEGANG

De toegangsprijs om de wedstrijd bij te wonen bedraagt € 5. Clubleden en abonnementhouders kunnen de wedstrijd uiteraard GRATIS bijwonen. 
De poort aan de wijk “Kebbingen” zal GESLOTEN blijven. 

3. MONDMASKERS & AFSTAND HOUDEN 

Omwille van de nog steeds geldende corona maatregelen mag de wedstrijd langs de kant alleen bijgewoond worden doormiddel van het dragen van een mondmasker en voldoende afstand te houden. 
Het niet dragen van een mondmasker kan nog steeds politioneel bestraft worden en de politie zal de wedstrijd regelmatig mee komen opvolgen. 

4. HORECA REGELS

Er kan/mag dranken en consumpties genuttigd worden. Deze kunnen wel enkel genuttigd worden volgens de nog steeds geldende horeca maatregelen. 
Maximaal 8 personen aan een tafel en enkel zittend kan het mondmasker afgezet worden. 
De club voorziet ook een circulatie in de kantine, we vragen dan ook met aandrang deze circulatie strikt te volgen. 
De kantine zal vanaf 17u00 geopend zijn voor bezoekers. 

 

Als we ons met z’n allen aan deze maatregelen houden dan zijn we er van overtuigd dat het een sportieve en fijne KANAALDERBY zal worden in een veilig kader voor iedereen. 

Graag tot Zaterdag!