Update Corona Virus

Kalenders 2021 vastgelegd!

Verwijzend naar de beslissingen van de coronacrisiscel van het Belgisch voetbal (KBVB/Voetbal Vlaanderen/ACFF en Pro League) van 7 december en 9 december 2020,  en de vorige week gepubliceerde concrete informatie vanuit Voetbal Vlaanderen aangaande uitrol en heropstart van de verschillende Voetbal Vlaanderen competities, gaven we mee dat een aangepaste kalender zou volgen.

Gezien de beslissing om enkel de heenronde af te werken bij competities met stijgen en dalen, en een nieuwe kalender voor de jeugd te voorzien, kunnen we nu meedelen dat alle kalenders met uitzondering van de Redavo Dames (nog geen nieuws bekend) op onze website beschikbaar zijn. 

 

EERSTE ELFTAL SPEELT AL OP 7 FEBRUARI 2021 INHAALWEDSTRIJD!

Ons Eerste Elftal zal (in tegenstelling tot de andere teams) reeds op zondag 7 februari 2021 heropstarten met de uitgestelde wedstrijd op Leest United. Deze werd toen ook afgelast vanwege Coronaperikelen bij Leest. 

Zo zal het Eerste Elftal als enige bovenbouw team dus een week sneller van start gaan. 

 

U6 VAN TRAINER TIM DE BACKER GAAN VOOR HET EERST IN COMPETITIE

Ook de U6 categorie van Trainer Tim De Backer zal voor het eerst in competitie gaan vanaf 6 februari 2021. Onze jongste reigers zullen telkens op zaterdag te bekijken zijn in de nieuwe kalender en tevens enkele voorwedstrijden betwisten voor ons Eerste Elftal. 

 

Hopelijk zorgen deze kalenders voor een nieuw mentaal en sportief perspectief. Uiteraard blijven deze onder voorbehoud van de evolutie van Covid-19.

Hou het veilig, hou het gezond en blijf de maatregelen goed opvolgen. Alleen samen kunnen we het virus verslaan en opnieuw ten volle genieten van onze mooie sport.

De kalender